- kanakoivad
- ~5-10 kartulit
- ~5 suurt porgandit
- soovi korral porrut
- soola
- pipart
Pane kanakoivad keema, keeda vähemalt tund aega. Panen tavaliselt 2-3 kanakoiba umbes 3,5-4 L vette. Lisa soola ja pipart maitse järgi, näiteks umbes teelusika täis või kaks soola ja pool teelusikat pipart. Kui soovid võid tund aega lasta kanakoibadel keeda, võtta kanakoivad välja ja siis hakata suppi edasi tegema lastes samal ajal kanakoibadel jahtuda, et hiljem need puhastada või hakata kohe suppi edasi tegema ja võtta lõpus kanakoivad välja ja need ära puhastada ja teha kanast suupärased tükid.
Koori ja haki porgandid ja lisa puljongisse. Koori kartulid ja haki ning lisa puljongisse. Haki porru ja lisa see supile. Keeda kuni kartul on pehme. Serveeri.
No comments:
Post a Comment