Kuna meile poe valmis-lihapallid ei sobinud siis pidime ise proovima neid teha.
Inspiratsiooni saime siit.
Vaja läheb:
- 300 g hakkliha
- 1 sibul
- 3 viilu (kuivanud) saia
- 1 muna
- natuke soola
- natuke pipart
- (1 porgand)
Kuidas teha:
Leota saiad vees.
Haki sibul hästi peeneks ning prae pannil kergelt läbi, et sibul pehmeneks.
Sega kokku kõik ained (vaata ette, et sibul otse pannilt liiga kuum ei oleks!). Mina segan seda massi kätega. Lihapallide sisse ei pea panema köögivilju nagu näiteks porgand aga mina panin. Vormi käte vahel väikesed lihapallid ja aseta need ahjuplaadile. Küpseta 220°C juures 10 minutit. Seejärel sega või keera lihapalle ja alanda ahju temperatuud 180°C-le ning lase veel 10 minutit küpseda.
No comments:
Post a Comment