Ise pastat teha on päris lihtne. Lasanjet tehes on see väga mugav ka, kuna ei pea eraldi lasanjeplaate ostma oma kuivainetekappi ruumi võtma. Selle retseptiga sobib nisujahu hästi. Proovisime õega ka kaerajahuga aga sellega jäi taigen pudedaks, niiet arvatavasti oleks vaja koguseid muuta.
- 275 g nisujahu
- 3 muna
- 3 spl oliiviõli
Mõõda kaussi jahu. Lisa kolm muna ja kolm supilusikat oliiviõli. Sega kergelt läbi. Sõtku kätega 3-5 minutit, kuni taigna pind muutub õrnalt läikivaks. Jäta kaussi seisma, kata köögirätikuga. Lase vähemalt pool tundi seista. Seejärel raputa lauale veidi jahu ja rulli laiali. Tainas peaks olema nii õhukeseks rullitud, et paistab läbi. Lõika sobiva kujuga tükkideks ja kasuta kohe või lase kuivada. Värske pasta keeb väga kiiresti, kuivanud variant veidi kauem, kuid siiski vaid mõne minuti.
No comments:
Post a Comment