Friday, February 8, 2013

Kanakarri Roosi ja Suusi moodi


ehk retsept toidutarest, mis on mugandatud vastavalt sellele, mis kodus leidus ja kuidas esimesel proovimisel välja tuli...


  • 450 g kanafileed
  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • ~3 cm ingverit
  • 1 pisike kuivanud tšillikaun
  • 1 tl karrit
  • 1 tl jahvatatud vürtsköömneid
  • 1 tl kurkumi
  • 0,5 tl kaneeli
  • 4 loorberilehte
  • 1 spl soola
  • 1 spl suhkurt
  • 1 dl vett
  • ~200 g maitsestamata jogurtit
  • 1 spl kartulitärklist
  • õli praadimiseks
Lõigata kana tükkideks. Tükeldada sibul, küüslauguküüned, ingver ja purustada tšillikaun. Panna pannile maitseköögiviljad ning kuumutada mõni hetk. Lisada siis pannile kõik maitseained ja loorberilehed, segada ning panna pannile kana ja see pruunistada. Lisada vesi ning hautada kuni kanad on küpsed. Lõpuks lisada tärklisega segatud jogurt ning lasta uuesti keema tõusta. Seejärel serveerida riisiga...

No comments:

Post a Comment