Jõgeval käies tegi Carita meile sellist kana ning sellest peale ristisime selle Jõgeva kanaks.
Antud kogusest jätkub neljale kuni kuuele inimesele.
- riivjuust (paar peotäit)
- inglise sinep (paar teelusikatäit)
- kanafilee (3 tükki = umbes 600-700 g)
- peekon (umbes kuus viilu)
Paar peotäit riivjuust segada umbes paari teelusikatäie inglise sinepiga. Lõigata kanafilee umbes pooleks, niiet tulevad mõnusa suurusega tükid. Tüki sisse lõigata väike avaus ning see täita juustu-sinepi seguga. Vajutada avaus niimoodi kinni, kuidas saab, et enamus juustu-sinepi segu jääks kana sisse. Mässida kana ümber peekoniviil ja sättida see ahjuplaadile. Küpsetada 200°C juures umbes 30-40 minutit.
No comments:
Post a Comment