- 250 g digestiivküpsiseid (või muid kergesti purustatavaid küpsiseid)
- 130 g võid
- 400 g Philadelphia toorjuustu
- 200 ml vahukoort
- 2 muna
- 100 g/120 ml suhkrut
- 2 tl vaniljesuhkrut
- 150 g šokolaadi
Purusta küpsised ja sulata või, sega küpsisepuru ja sulatatud või. Pane segu koogivormi, vajuta põhja ja äärtele tugevalt kinni. Pane külmkappi täidise tegemise ajaks.
Sega suhkur toorjuustuga, lisa vahukoor ja sega hoolikalt. Lisada munad ja segada ning seejärel lisada vaniljesuhkur. Vala saadud mass küpsisepuru peale. Sulata šokolaad (veevann!) ja vala see juustukoogimassile juurde, sega.
Pane koogivormile foolium nii, et ääred oleks ka kaetud (1-2 cm). Pane koogivorm koos fooliumiga veevanni (suuremasse ahjuvormi valada vesi, milles vesi oleks vähemalt poole koogi kõrgune). Küpseta umbes tund aega 180°C juures. Lase koogil jahtuda ning pane see 3-4 tunniks külmkappi.
No comments:
Post a Comment